Mini Miss Noord

Toelichting

Ook dit jaar is de Jaarbeurs Roden weer op zoek naar de leukste meisjes van Noord Nederland die komen stralen op de Mini Miss Noord verkiezing!

Ben jij tussen de 6 en de 11 jaar en lijkt het je te gek om samen met andere meiden op ons podium te shinen? Geef je dan snel op! De Mini Miss Noord verkiezing 2022 vindt plaats tijdens de Rodermarkt op vrijdag 23 september op het Jaarbeursterrein aan de Norgerweg te Roden.

Voorbereiding
Na de castingdag op zondag 4 september worden de 12 finalisten gekozen die doorgaan naar de finale op 23 september. Zij krijgen een programma vol activiteiten, waaronder een professionele fotoshoot, meerdere oefendagen, een catwalktraining en een doorpas-ochtend, om ze helemaal klaar te stomen voor het grote podium op de Rodermarkt.

Verkiezing 
Op vrijdag 23 september is de verkiezing in de ‘Dansfabriek’ op het Jaarbeursterrein te roden. De finalistes lopen deze avond twee rondes. De show start met een spectaculaire openingsdans, gevolgd door de vrijetijdsronde. Na een korte pauze vol entertainment mogen de meiden in hun mooiste feestkleding over de catwalk lopen. De jury, o.l.v. de Mini Miss Noord 2019, bepaalt wie zich Mini Miss Noord 2022 mag noemen! De verkiezing begint om 18:00 uur en is rond 20:00 uur afgelopen.

Rodermarktparade
De Mini Miss Noord 2022 mag samen met haar twee hofdames (de nummers 2 en 3) op zaterdagmiddag 24 september meerijden in de Rodermarktoptocht! Natuurlijk is er voor elke finalist een leuk prijzenpakket.

Opgeven 
Meedoen aan de gezelligste missverkiezing van Noord Nederland? Geef je dan op door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met daarin de volgende gegevens:

- Naam
- Geboortedatum
- Adres
- Woonplaats
- Naam ouder/verzorger
- Telefoonnummer ouder/verzorger

Daarnaast ontvangen we graag een portretfoto en een full body foto.

Opgeven kan van maandag 8 augustus t/m vrijdag 2 september

Locatie

Peroni Dansfabriek

Dag

vrijdag